Een schilderij laten maken van een foto?

Heeft u een foto waarvan u graag een olieverfschilderij wilt laten maken? Een uniek schilderij waarvan u jaren zult genieten. Een schilderij voor u zelf of dat u cadeau kunt geven aan familie, een vriend of zakenrelatie?

Wat zou een reden zijn om een schilderij van een foto te laten maken?
U heeft bijvoorbeeld een foto waarvan de kwaliteit niet heel goed is. Door van een matige kwaliteit foto een schilderij te maken wordt het toch geschikt om het aan de muur te hangen of om het cadeau te doen.
U wilt meerdere foto's combineren tot een schilderij. Dit is zeker mogelijk. Soms staan onderwerpen of personen verspreid over meerdere foto's. Deze onderwerpen kunnen mooi samenkomen in de nieuwe compositie van het schilderij.Hoe wordt het schilderij gemaakt?

Op basis van uw foto('s) maak ik een compositie. Als u tevreden bent met deze schets ga ik aan de slag met het schilderij. Een olieverfschilderij bestaat uit meerdere lagen. Door de toepassing van meerdere verflagen krijgt het schilderij diepte en heldere kleuren. Meestal werk ik van donker naar licht, van schaduw tot light.


Welk formaat canvas kan ik kiezen voor het schilderij?

Er zijn vele formaten waaruit u kunt kiezen. Er zijn ook een aantal standaardformaten: 30x40 cm, 40x50 cm en 50x70 cm. Deze formaten zijn uiteraard landscape of portret te gebruiken.


Wat is de levertijd

Het maken van een olieverfschilderij duurt circa 4 tot 6 weken.


Ik wil graag een schilderij van een foto