Een portret laten schilderen in olieverf


Een mooi en bijzonder portret voor altijd

Wilt u graag een portret of schilderij laten maken van uzelf, uw kind of een goede vriend dan doe ik dat graag voor u. Het maken van een portret maak ik het liefst van een of meerdere goede foto's. Heeft u zelf een foto waarvan u een portret of schilderij wilt laten maken? Dan kan dat. U kunt altijd even voorbeeld mailen.

Wat zijn de kenmerken een portret?

Op een portret is een persoon afgebeeld waarbij de geportretteerde herkenbaar is. De uitsnede is heel divers. De uitsnede bepaalt veel van de sfeer in het schilderij. U kunt helemaal inzoomen op het midden van het gezicht waarbij je de ogen, mond en neus benadrukt, het klassieke beeld waarbij het hoofd volledig zichtbaar is en doorloopt tot iets onder de schouders of natuurlijk een portret ten voeten uit.

Welke materiaal en formaat voor mijn portret?

Ieder formaat is natuurlijk mogelijk. Er zijn een aantal standaard formaten waarbij uw portret er mooi uitziet.
Het 40 x 50 canvas is goed geschikt voor het klassieke portret met hoofd en schouders. Een formaat van 50 x 70 of 70 x 90 is heel mooi voor ten voeten uit. Maar ook kleinere formaten zijn voor portretten zeer geschikt. Ik heb ook zeker een voorkeur voor olieverfpapier in de formaten A4 en A3. Deze schilderijen kunnen eenvoudig in een lijst met glas worden geplaatst.

Een geschilderd portret als cadeau

Wilt u een origineel cadeau geven aan uw ouders of misschien als zakelijk geschenk? Denk dan eens aan een persoonlijk portret. Een schilderij in olieverf met veel emotionele waarde dat als cadeau een verzekerd succes is.

Handgeschilderd en een uniek exemplaar

Ieder schilderij dat ik maak is uiteraard handgeschilderd met hoge kwaliteit olieverf. Na ongeveer een jaar kunt u het portret laten vernissen voor een mooie glans en extra bescherming.


Ik wil graag meer informatie